Πτολεμαΐδα: Ρουμάνα εξέδιδε Ελληνίδα σερβιτόρα στο μπαρ της

Πτολεμαΐδα: Ρουμάνα εξέδιδε Ελληνίδα σερβιτόρα στο μπαρ της

Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν πληροφορηθεί ότι στο εσωτερικό του μπαρ υπήρχε ένα κρυφός χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για να παρέχει ερωτικές «υπηρεσίες» και αποφάσισαν να δράσουν

Πτολεμαΐδα: Ρουμάνα εξέδιδε Ελληνίδα σερβιτόρα στο μπαρ της
Ο τελευταίος «πελάτης» για την 44χρονη Ελληνίδα η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα στο μπαρ μιας Ρουμάνας στην Πτολεμαΐδα, αλλά εκτός από ποτά «σέρβιρε» και… σεξ έναντι αμοιβής, δεν ήταν ένας τακτικός θαμώνας αλλά αστυνομικός!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Εορδαίας είχαν πληροφορηθεί ότι στο εσωτερικό του μπαρ υπήρχε ένα κρυφός χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για να παρέχει ερωτικές «υπηρεσίες» η σερβιτόρα την οποία προωθούσε στην πορνεία η 55χρονη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Έτσι, ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο και πλήρωσε 100 ευρώ για να συνευρεθεί με την 44χρονη.

Μόλις η Ρουμάνα παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, συνελήφθησαν και οι δυο. Μάλιστα, πάνω στην Ελληνίδα κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που άσκησε στην 55χρονη δίωξη για μαστροπεία και στην 44χρονη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης