Με ΚΤΕΛ και ταξί μετέφερε ηρωίνη στη Χαλκίδα

Με ΚΤΕΛ και ταξί μετέφερε ηρωίνη στη Χαλκίδα

Οι τακτικές μετακινήσεις του δράστη προκάλεσαν τις υποψίες των αστυνομικών

Με ΚΤΕΛ και ταξί μετέφερε ηρωίνη στη Χαλκίδα
Προτιμούσε να μετακινείται με μέσα μαζικής μεταφοράς για να μην δίνει στόχο ένας 41χρονος Έλληνας, ο οποίος ταξίδευε στην Αθήνα για να προμηθεύεται ηρωίνη που διακινούσε στη συνέχεια στην Χαλκίδα. Τα αλλεπάλληλα πήγαινε-έλα του, όμως, προκάλεσαν υποψίες στους αστυνομικούς.

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έστησαν… καραούλι το βράδυ της Παρασκευής έξω από  τον σταθμό του ΚΤΕΛ Χαλκίδας και, μόλις είδαν τον ύποπτο να βγαίνει από το λεωφορείο και να επιβιβάζεται σε ένα ταξί, τον ακολούθησαν. Κοντά σε έναν οικισμό της πόλης, το ταξί ακινητοποιήθηκε, ο 41χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα.

Πάνω του βρέθηκε μία συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 97 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου». Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ολοκληρώθηκε η προανάκριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για εμπορία ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Κρυμμένες προσεκτικά μέσα στα ρούχα του είχε δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 7,5 γραμμαρίων ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος  συνελήφθη στον Αστακό από αστυνομικούς του τμήματος Ξηρομέρου που σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για έλεγχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης