Αλγερινός χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα «άνοιξε» δύο αυτοκίνητα στα Ιωάννινα

Αλγερινός χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα «άνοιξε» δύο αυτοκίνητα στα Ιωάννινα

Ο 25χρονος διέρρηξε πρώτα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου άρπαξε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ενώ στη συνέχεια πήγε στα Αμπελάκια Ιωαννίνων όπου βρήκε ανασφάλιστο ένα άλλο Ι.Χ

Αλγερινός χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα «άνοιξε» δύο αυτοκίνητα στα Ιωάννινα
Τα αυτοκίνητα των κατοίκων των Ιωαννίνων είχε βάλει στο μάτι ένας νεαρός μη νόμιμος μετανάστης και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να παραβιάσει δυο από αυτά. Όμως, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος.

Ο 25χρονος Αλγερινός διέρρηξε πρώτα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου άρπαξε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ενώ στη συνέχεια πήγε στα Αμπελάκια Ιωαννίνων όπου βρήκε ανασφάλιστο ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα μία τσάντα. Ωστόσο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Υπό την επήρεια ναρκωτικών ήταν ένας νεαρός Έλληνας που διέρρηξε το καφενείο μιας 38χρονης στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό και έναν φορητό υπολογιστή. Κι αυτό γιατί, κατά την διαφυγή του έσπασε την τζαμαρία με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και μικροποσότητα μεθαδόνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης