Ακούστε από το ΘΕΜΑ 104,6fm όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο

Ακούστε από το ΘΕΜΑ 104,6fm όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο

Κάθε ώρα ειδήσεις - Συνεχής ενημέρωση με την υποστήριξη των 100 δημοσιογράφων του ΘΕΜΑτος - Δείτε τους δημοσιογράφους και το πρόγραμμα

Ακούστε από το ΘΕΜΑ 104,6fm όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο
Επειτα από πολύμηνη προετοιμασία, το νέο ραδιόφωνο του «ΘΕΜΑτος» είναι πλέον έτοιμο και το πρόγραμμά του βγαίνει στον αέρα από αυτή τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
. Με τρία στούντιο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό των ερτζιανών, αλλά και με την πολυπληθέστερη δημοσιογραφική ομάδα που έχει υποστηρίξει ποτέ ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο
ΘΕΜΑ 104,6 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση και να γίνει η αγαπημένη συντροφιά στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, αλλά και στο γραφείο.

Κλείσιμο


Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται στην Ελλάδα η σύμπραξη τόσων πολλών γνωστών και έμπειρων δημοσιογράφων.

Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνει δύο κεντρικές ενημερωτικές ζώνες από 100 δημοσιογράφους και συνδεδεμένο με το protothema.gr 

Πρωινή ζώνη
Η πρώτη θα ξεκινά από τις 6 το πρωί και θα διαρκεί έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι ακροατές θα μπορούν να σχολιάζουν όσα ακούγονται από τον ΘΕΜΑ 104,6 άμεσα και διαδραστικά μέσω του κινητού αλλά και του σταθερού τηλεφώνου τους, μέσω e-mail, αλλά και των social media.

Στην πρωινή ζώνη θα πρωταγωνιστούν γνωστοί δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί όπως οι Βασίλης Χιώτης, Γιάννης Πρετεντέρης, Σταμάτης Μαλέλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μπάμπης Κούτρας, Αντώνης Λιάρος, Βασίλης Αδαμόπουλος, Δημήτρης Δανίκας, Νίκος Φελέκης, Μάκης Πολλάτος, Γιάννης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αργύρης Παπαστάθης, οι οποίοι μαζί με όλους τους ρεπόρτερ του «ΘΕΜΑτος» και τους συντάκτες του protothema.gr και newmoney.gr θα δημιουργούν μια πανδαισία ενημέρωσης.

Ο ίδιος κύκλος θα επαναλαμβάνεται και στην απογευματινή ζώνη: Γιώργος Κουβαράς, Κατερίνα Δούκα, Γιώργος Λαμπράκος, Παναγιώτης Σουρέλης, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Δημήτρης Παγαδάκης, Διονύσης Θανάσουλας.



Μοναδική ταυτότητα
Γνωστοί και έμπειροι δημοσιογράφοι θα επιμελούνται και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το οποίο θα ξεκινά από τις 7 το πρωί. Γιάννης Αντύπας, Διαμαντής Σεϊτανίδης, Χρήστος Κώνστας, Αγγελική Σπανού, Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Νίκος Θρασυβούλου, Λίτσα Πισκερά, Τάκης Τρακουσέλλης, Δημοσθένης Καρμοίρης και Ιωσήφ Αβράμογλου θα φροντίζουν την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία των ακροατών που θα εμπιστευτούν τον ΘΕΜΑ 104,6. 

Ξεχωριστή και μοναδική θα είναι και η μουσική ταυτότητα του ΘΕΜΑ 104,6.

Τη φυσιογνωμία της, όπως και το σήμα του σταθμού, επιμελήθηκε ο γνωστός συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, εμπνευστής του μουσικού σήματος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας αλλά και πολλών γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών.

Παράλληλα οι γνωστοί μουσικοί επιμελητές Μιχάλης Γελασάκης και Αντώνης Καλούδης θα προσαρμόζουν καθημερινά τη μουσική, ανάλογα με την επικαιρότητα, τον καιρό και τη διάθεση των ακροατών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης