«Θεριακλής» ξάφρισε καπνό από κατάστημα στο Ηράκλειο

«Θεριακλής» ξάφρισε καπνό από κατάστημα στο Ηράκλειο

Τα προϊόντα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη 

«Θεριακλής» ξάφρισε καπνό από κατάστημα στο Ηράκλειο
Κανείς δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς έκανε ο άγνωστος πελάτης που μπήκε σε ένα κατάστημα στο Ηράκλειο, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ήταν απασχολημένος.

Αφού γέμισε τις τσέπες του με... 46 (!) συσκευασίες καπνού διαφόρων εταιρειών, το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Όμως, τη στιγμή της διαφυγής του τον είδε ο καταστηματάρχης και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας εντόπισαν άμεσα τον 26χρονο Έλληνα, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του τις συσκευασίες καπνού που ζύγιζαν συνολικά ένα κιλό και 380 γραμμάρια!

Κλείσιμο
Τα προϊόντα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Ως πελάτης μπήκε και ένας 33χρονος αλλοδαπός στο κατάστημα μιας 39χρονης στη Μυτιλήνη, αλλά «βούτηξε» 220 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και προσπάθησε να διαφύγει.

Τον πρόλαβαν, ωστόσο, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και ένδεκα ναρκωτικά χάπια. Ο αλλοδαπός κρατείται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης