Τσοχατζόπουλος για Πολάκη: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς!

Τσοχατζόπουλος για Πολάκη: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς!

Απάντηση στον χαρακτηρισμό «τσουλί» που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την Βίκυ Σταμάτη - Στην επιστολή αναφέρει ακόμη ότι ο Πολάκης «τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της» - Απάντηση Πολάκη: Πες πού έχεις κρύψει τα υπόλοιπα από τις μίζες, είσαι σάπιος

Τσοχατζόπουλος για Πολάκη: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς!
Ευθεία επίθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει  τη σύζυγό του «φτωχό νυμφίδιο και νεόπλουτο τσουλί», σχολιάζοντας το μεσαίο δάχτυλο που είχε υψώσει στους δημοσιογράφους η κυρία Βίκυ Σταμάτη προ ημερών.
 
Σε επιστολή του στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «άνανδρο χυδαίο υβριστή λασπολόγο» και ως «φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς», προσθέτοντας ότι όσο παραμένει στην κυβέρνηση, τόσο υπονομεύει τη δημοκρατία και τους θεσμούς.


Αναλυτικά, η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου:
Κλείσιμο
«Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πολάκης με το γνωστό ύφος του είχε σχολιάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την κ. Βίκυ Σταμάτη ««Ειδα τη φωτογραφια με το προτεταμένο μεςαιο δάχτυλο της (κυρίας) Σταματη και μουρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα: "Οταν το φτωχό νυμφιδιο αφού γινει νεόπλουτο τσουλί ,τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή ,χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" οταν ηταν στο δευτερο κλεψιμεικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».
  
Το παραπάνω ποστάρισμα στο διαδίκτυο δεν πέρασε απαρατήρητο από την κυρία Βίκυ Σταμάτη, η οποία μπορεί να έχει απομονωθεί στο οροφοδιαμέρισμα του τρίτου ορόφου στο Χαλάνδρι αλλά ενημερώνεται για όλα όσα την αφορούν.
Για το λόγο αυτό έχει μιλήσει με τους δικηγόρους της ώστε να κινηθούν νομικά εναντίον του αναπληρωτή υπουργού για όσα εκείνος έγραψε στο facebook. 



Απάντηση Πολάκη σε Τσοχατζόπουλο: Πες πού έχεις κρύψει τα υπόλοιπα από τις μίζες - Είσαι σάπιος

Σκληρή, όπως το... συνηθίζει, ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του, νωρίτερα σήμερα, τον είχε χαρακτηρίσει «άνανδρο χυδαίο υβριστή λασπολόγο» και «φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς».

Αφορμή, η πρόσφατη επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Βίκυ Σταμάτη, στην οποία είχε αναφερθεί με εκφράσεις όπως «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί».

Μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση, αυτή τη φορά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στη φυλακή για τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά.

Έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας: «Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!
Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες .
Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε παιδια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!
Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης