Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Προμαχώνα και Ημαθία

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Προμαχώνα και Ημαθία

Ένας 53χρονος Έλληνας και ένας αλλοδαπός είχαν κρυμμένα πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Προμαχώνα και Ημαθία
Άλλη μια σύλληψη για παράνομη εισαγωγή λαθραίων προϊόντων στη χώρα έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στον Προμαχώνα, μετά τον έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο ενός 41χρονου Ρουμάνου που πέρασε τα σύνορα προερχόμενος από την Βουλγαρία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο αλλοδαπός είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητο 50 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχε καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς κι έτσι κατασχέθηκαν, όπως και το όχημά του ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων. Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ένας 53χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 66 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου και κατασχέθηκαν.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης