Βόνιτσα: «Γκρέμισε» τζαμαρία καφενείου για να κλέψει 90 ευρώ

Βόνιτσα: «Γκρέμισε» τζαμαρία καφενείου για να κλέψει 90 ευρώ

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή αμέσως από τον ιδιοκτήτη του καφενείου που ειδοποίησε την Αστυνομία κι έτσι ξεκίνησαν αναζητήσεις

Βόνιτσα: «Γκρέμισε» τζαμαρία καφενείου για να κλέψει 90 ευρώ
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας οδηγείται σήμερα με τις κατηγορίες της διακεκριμένης κλοπής και της διακεκριμένης φθοράς ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος «κατέβασε» την τζαμαρία ενός καφενείου στην περιοχή Πογωνιά του δήμου Ακτίου -Βόνιτσας για να κλέψει ό,τι μπορούσε.

Η εισβολή στο εσωτερικό του καταστήματος έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ο νεαρός δράστης άρπαξε 90 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Όμως, η διάρρηξη έγινε αντιληπτή αμέσως από τον ιδιοκτήτη του καφενείου που ειδοποίησε την Αστυνομία κι έτσι ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το μεσημέρι.

*** Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας μια 39χρονη Ελληνίδα, για την οποία προέκυψε ότι το βράδυ της προηγούμενης μέρας είχε παραβιάσει ένα σταθμευμένο όχημα και είχε κλέψει από μέσα έναν ασημένιο σταυρό και διάφορες ηλεκτρονικές μικροσυσκευές. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης