Ξερίζωσε και αποξήρανε ολόκληρη χασισοφυτεία στο Κιλκίς

Ξερίζωσε και αποξήρανε ολόκληρη χασισοφυτεία στο Κιλκίς

Ο 46χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας Παιονίας 

Ξερίζωσε και αποξήρανε ολόκληρη χασισοφυτεία στο Κιλκίς
Ένα μικρό... δάσος από χασισόδεντρα, τα οποία είχε καλλιεργήσει σε περιοχή που δεν αποκάλυψε στους αστυνομικούς, είχε ξεριζώσει μετά τον τρύγο ένας 46χρονος Έλληνας αλλά τα κρατούσε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας για να τα... αξιοποιήσει αποξηραίνοντάς τα.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας Παιονίας σε περιοχή του Κιλκίς, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα κατά την οποία βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης η οποία κατασχέθηκε. Στη συνέχεια, επιστρατεύτηκε εκπαιδευμένος σκύλος για να ερευνήσει το σπίτι του στην Πέλλα.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ανακάλυψε όχι έναν ή δυο, αλλά... 45 αποξηραμένους κορμούς δενδρυλλίων κάνναβης και δύο σάκους με αποξηραμένα κλαδιά. Ακόμη, ξετρύπωσε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 382,24 γραμμαρίων και 173 ml μεθαδόνης, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στο σπίτι ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 115 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 15 κροτίδες. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 46χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και ειδών πυροτεχνίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης