«Χτύπησαν» στην Εύβοια οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

«Χτύπησαν» στην Εύβοια οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Στόχος εργοστάσιο που κατασκευάζει ηλεκτρολογικό υλικό στο Βασιλικό Ευβοίας

«Χτύπησαν» στην Εύβοια οι ληστές των χρηματοκιβωτίων
Μετά από καιρό έκανε την επανεμφάνισή της η σπείρα των ληστών των χρηματοκιβωτίων που χτυπούν σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Στόχος τους έγινε εργοστάσιο που κατασκευάζει ηλεκτρολογικό υλικό στο Βασιλικό Ευβοίας, αλλά η επιδρομή τους δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Οι πέντε κουκουλοφόροι που κρατούσαν σιδερολοστούς και βαριοπούλες εισέβαλαν στις 3:45 τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοστάσιο της εταιρείας SABO, ακινητοποίησαν τον 39χρονο φύλακα και έδεσαν τα χέρια του με tie wraps. Δυο από τους κακοποιούς έμειναν μαζί του επιτηρώντας τον, ενώ οι συνεργοί τους μπήκαν στο εσωτερικό του εργοστασίου και έκαναν άνω κάτω όλα τα γραφεία αναζητώντας το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης.

Τελικά, το ανακάλυψαν και το πήραν μαζί φεύγοντας, ωστόσο όταν το άνοιξαν θα διαπίστωσαν με απογοήτευση ότι στο εσωτερικό του δεν υπήρχαν χρήματα, παρά μόνο κάποια έγγραφα της εταιρείας! Όταν ο φύλακας κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο εργοστάσιο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους ληστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης