Παρέλαση «γαλαζοαίματων» στα «Όσκαρ» τουρισμού 7 αστέρων

Παρέλαση «γαλαζοαίματων» στα «Όσκαρ» τουρισμού 7 αστέρων

Τα βραβεία πολυτελούς τουρισμού και φιλοξενίας διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ecali Club 

Παρέλαση «γαλαζοαίματων» στα «Όσκαρ» τουρισμού 7 αστέρων
Ξενοδοχεία, σπα και εστιατόρια 7 αστέρων από ολόκληρο τον κόσμο βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards” που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στο Ecali Club.

Πρόκειται για τα “Όσκαρ” πολυτελούς τουρισμού και φιλοξενίας, τα οποία μάλιστα διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, αλλά και πολλοί “γαλαζοαίματοι” ήταν μεταξύ των 450 καλεσμένων της λαμπερής εκδήλωσης. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Ιταλός πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η αδελφή του, πριγκίπισσα Constanza della Torre e Tasso, αλλά και η Γερμανίδα πριγκίπισσα Nathalie of Hohenzollern. Την εκδήλωση παρουσίασε η Τουρκάλα παρουσιάστρια Ετσέ Βαχάπογλου.

Κλείσιμο
Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε επιχειρήσεις από την Κίνα, την Τουρκία, τις Μαλδίβες, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική την Αυστρία, την Ιταλία, την Ταϊλάνδη, τα Φίτζι, αλλά και από την Ελλάδα. Ο επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης της GREEN A.E. παρέλαβε το βραβείο “Seven Stars Sustainable Growing Brand/ Business”, ο μεσίτης Μάκης Τσαγγάλης της Ideal Mykonos ξεχώρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία “Real Estate Services”, ενώ η γνωστή έμπορος Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε για την ποιότητα, το service και την προώθηση των χειροποίητων χαλιών Miraraki Carpets στην κατηγορία “Seven Star Carpet Gallery”.


1)  Η Ιταλίδα πριγκίπισσα Constanza della Torre e Tasso (στη μέση) βραβεύει τη νικήτρια κατηγορίας Seven Star. Αριστερά της η Τουρκάλα παρουσιάστρια Ετσέ Βαχάπογλου.



2) Ο Ιταλός πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso (αριστερά) και ο πρόεδρος των “Seven Stars Luxury” Khali El-Mouelhy (δεξιά) βραβεύουν ένα νικητή. 



3) H Γερμανίδα πριγκίπισσα Nathalie of Hohenzollern ανάμεσα σε δύο άλλους καλεσμένους. 



4) H Tουρκάλα παρουσιάστρια Ετσέ Βαχάπογλου.



5) Ο πρόεδρος των βραβείων “Seven Stars Luxury” Khali El-Mouelhy με την σύζυγό του Nicola El-Mouelhy



6) H Γερμανίδα πριγκίπισσα Nathalie of Hohenzollern βραβεύει τον μεσίτη Μάκη Τσαγγάλη της Ideal Mykonos που ξεχώρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία “Real Estate Services”



7) Ο επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης της GREEN A.E. παρέλαβε το βραβείο “Seven Stars Sustainable Growing Brand/ Business”



8) H Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε στην κατηγορία “Seven Star Carpet Gallery”. Στη φωτογραφία με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη.



9) Η τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη διασκέδασε τους υψηλούς καλεσμένους των βραβείων με την εξαιρετική της ερμηνεία.



10. Ο Μάκης Τσαγγάλης της Ideal Mykonos με συνεργάτιδά του,  η Ιταλίδα πριγκίπισσα Constanza della Torre e Tasso και ο αδελφός της πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης