Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που λυμαινόταν οικίες στη Βορειοανατολική Αττική

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που λυμαινόταν οικίες στη Βορειοανατολική Αττική

οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, εδώ και δύο μήνες, ενώ διέπρατταν κλοπές από οικίες στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, της Νέας Φιλαδέλφειας και του Νέου Ηρακλείου Αττικής

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που λυμαινόταν οικίες στη Βορειοανατολική Αττική
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν, στη Νέα Ιωνία, δύο άτομα που κατηγορούνται για κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, εδώ και δύο μήνες, ενώ διέπρατταν κλοπές από οικίες στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, της Νέας Φιλαδέλφειας και του Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Οι δράστες, απογευματινές και νυχτερινές ώρες, συνήθως, αφού παραβίαζαν μπαλκονόπορτες ή κύριες πόρτες κατοικιών και διαμερισμάτων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, διοχέτευαν τη λεία τους σε δίκτυο κλεπταποδόχων, προκειμένου να αποκομίζουν άμεσα οικονομικό όφελος.

Κλείσιμο
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης