Στην Κρήτη για κρουαζιέρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Στην Κρήτη για κρουαζιέρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του «Eclipse» βρίσκεται σε λιμάνι της Δυτικής Κρήτης

Στην Κρήτη για κρουαζιέρα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς
Ολιγοήμερη ανάπαυλα στην Κρήτη φαίνεται πως έχει προγραμματίσει ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα περάσει κάποια 24ωρα κάνοντας κρουαζιέρα γύρω από την Κρήτη. Ήδη όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος cretapost.gr,  από τις προηγούμενες ημέρες η υπερπολυτελής θαλαμηγός του «Eclipse» βρίσκεται σε λιμάνι της Δυτικής Κρήτης, ενώ ο ίδιος συνοδευόμενος από άλλα τρία άτομα η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή επρόκειτο να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τη νύχτα με το ιδιωτικό του jet.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr , ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου θα κατευθυνόταν οδικώς προς το λιμάνι όπου παραμένει το «Eclipse» για το ταξίδι αναψυχής.

Μολονότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν σταθμοί της παρέας του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου και σε άλλα κοντινά νησιά, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα επιστρέψει στη βάση του με το jet το οποίο θα παραμένει στο Ηράκλειο.

Κλείσιμο
Πηγή: Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης