Βαρύ πένθος στη γειτονιά του Ζαφειρόπουλου στο Ελληνικό

Βαρύ πένθος στη γειτονιά του Ζαφειρόπουλου στο Ελληνικό

Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 5 Οκτωβρίου δηλαδή, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε γενέθλια - Σήμερα φίλοι και συγγενείς καλούνται να διαχειριστούν την αναπάντεχη απώλειά του - Τι λέει φίλος και γείτονας του δικηγόρου στο protothema.gr

Βαρύ πένθος στη γειτονιά του Ζαφειρόπουλου στο Ελληνικό
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός ποινικολόγος το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια. 

Το κλίμα στην οδό Πρώτης στο Ελληνικό όπου διέμενε ο ποινικολόγος με τη σύζυγό του, τον γιο του και την κόρη του είναι πένθιμο. Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 5 Οκτωβρίου δηλαδή, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε γενέθλια. Σήμερα φίλοι και συγγενείς καλούνται να διαχειριστούν την αναπάντεχη απώλειά του.
 

«Ο Μιχάλης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Πέρα από φίλος και γείτονας ήμουν και πελάτης του. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, ήταν μία υπέροχη οικογένεια. Είχε έρωτα με τη θάλασσα»,
λέει ο Βαγγέλης Μιμίδης ο οποίος διατηρεί πάρκινγκ επισκευής σκαφών στην οδό Πρώτης στην περιοχή του Ελληνικού, δίπλα από το σπίτι του δολοφονηθέντος δικηγόρου. 
Κλείσιμο

Όπως σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr o Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν ήταν απλά γείτονας αλλά φίλος και δικηγόρος του καθώς ο ίδιος είχε χειριστεί μία προσωπική του υπόθεση στο παρελθόν. 

Ο κ. Μιμίδης μάλιστα είχε επισκεφθεί στο παρελθόν το νεοκλασικό της Ασκληπιού όπου διαπράχθηκε η στυγερή εκτέλεση. 

«Το γραφείο του Μιχάλη ήταν στο βάθος του πρώτου ορόφου. Δεξιά υπάρχει μια αίθουσα συναντήσεων. Και εμείς όταν είχαμε κάποια θέματα εκεί κάναμε τις συζητήσεις μας. Δίπλα ήταν το γραφείο του αδερφού του και των βοηθών του. Ήταν ταπεινός άνθρωπος και ειλικρινής. Όλοι τον εκτιμούσαμε, ήταν ένα υπέροχο παιδί»
, προσθέτει ακόμη. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης