Στο Υπουργείο Εργασίας το ΠΑΜΕ ενάντια στην κατάργηση της απεργίας

Στο Υπουργείο Εργασίας το ΠΑΜΕ ενάντια στην κατάργηση της απεργίας

Όπως τονίζουν οι διαδηλωτές στο στόχαστρο της κυβέρνησης βρίσκονται οι επικείμενες αλλαγές στη νομοθεσία για την άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων στους χώρους εργασίας

Στο Υπουργείο Εργασίας το ΠΑΜΕ ενάντια στην κατάργηση της απεργίας
Συγκεντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από το υπ. Εργασίας, από σωματεία εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ αντιδρώντας στο προαπαιτούμενο της αξιολόγησης για την περιορισμό-κατάργηση της απεργίας και των εργασιακών διεκδικήσεων.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν οι διαδηλωτές στο στόχαστρο της Κυβέρνησης βρίσκονται οι επικείμενες αλλαγές στη νομοθεσία για την άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων στους χώρους εργασίας και τη λειτουργία των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Κλείσιμο


Στις δηλώσεις τους οι συγκεντρωμένοι υπογράμμισαν ότι τα μέτρα αυτά έρχονται προκειμένου να καταργηθεί η απεργία και με το ηλεκτρονικό φακέλωμα να ελέγξουν τους εργαζόμενους.

Μάλιστα οι διαδηλωτές κόλλησαν στον τοίχο του υπουργείου Εργασίας, μια γιγαντοαφίσα στην οποία γράφουν «Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία τη συλλογική πάλη και δράση, την οργάνωση των εργαζομένων» τονίζοντας την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους πολιτικές.

Δείτε φωτογραφίες από την διαδήλωση έξω από το υπουργείο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης