Έδεσσα: Δύο διαρρήκτες «άνοιγαν» διαμερίσματα με πλαστικές κάρτες!

Έδεσσα: Δύο διαρρήκτες «άνοιγαν» διαμερίσματα με πλαστικές κάρτες!

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, την ώρα που παραβίαζαν την είσοδο μιας πολυκατοικίας 

Έδεσσα: Δύο διαρρήκτες «άνοιγαν» διαμερίσματα με πλαστικές κάρτες!
Πλούσια ήταν η λεία δυο Ελλήνων διαρρηκτών που παραβίαζαν τις πόρτες πολυκατοικιών και διαμερισμάτων στην Έδεσσα χρησιμοποιώντας μια πλαστική κάρτα, αλλά ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί η προέλευσή της! Στη διαλεύκανση της δράσης τους αναμένεται να οδηγήσουν οι... σημειώσεις που κρατούσαν!

Οι δράστες ηλικίας 42 και 27 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, την ώρα που παραβίαζαν την είσοδο μιας πολυκατοικίας σε περιοχή όπου διεξάγεται λαϊκή αγορά. Πάνω τους, εκτός από την πλαστική κάρτα, κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, 1.550 ευρώ των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ένα μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις που εξετάζονται εξονυχιστικά.

Στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα κλειδί κλειδαριάς ασφαλείας, μία λίμα και ένα ζευγάρι γάντια. Κατά την προανάκριση που συνεχίζεται, αποκαλύφθηκε ότι νωρίτερα είχαν παραβιάσει με την πλαστική κάρτα τις εισόδους άλλων τριών πολυκατοικιών και προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμερίσματα. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης