Φλώρινα: Κατασχέθηκε οπλοστάσιο με 26 όπλα, 26 ξιφολόγχες και 19 σπαθιά!

Φλώρινα: Κατασχέθηκε οπλοστάσιο με 26 όπλα, 26 ξιφολόγχες και 19 σπαθιά!

Συνελήφθησαν δύο άτομα - Επίσης, κατασχέθηκαν και 1.024 πακέτα λαθραίων τσιγάρων 

Φλώρινα: Κατασχέθηκε οπλοστάσιο με 26 όπλα, 26 ξιφολόγχες και 19 σπαθιά!
Ολόκληρο οπλοστάσιο και μάλιστα με πολεμικά όπλα, έφερε στο φως ο έλεγχος που έγινε σε έναν 60χρονο που συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας Αμυνταίου με δέκα λαθραία πακέτα τσιγάρων σε περιοχή της Φλώρινας. Κάτοχος των όπλων ήταν ο προμηθευτής του, που έκρυβε στο σπίτι του και πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ο 60χρονος αποκάλυψε στην προανάκριση ότι είχε αγοράσει τα τσιγάρα από έναν 52χρονο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη σύλληψή του. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του έμειναν έκπληκτοι καθώς, εκτός από τα 1.024 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 20 πακέτα καπνού συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων, αντίκρισαν και δεκάδες όπλα διαφόρων τύπων!

Συνολικά, κατασχέθηκαν 26 όπλα μεταξύ των οποίων πολεμικά, κυνηγετικά, περίστροφα, πιστόλες και φλόμπερ από τα οποία τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, 26 ξιφολόγχες, 19 σπαθιά, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, πέντε κάλυκες, τέσσερα κενά βλήματα και μια παλιά κάννη! Ο 52χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε μαζί με τον πελάτη του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που απήγγειλε και στους δυο κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και στον πρώτο για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο





*** Ένα ξένο κυνηγητικό όπλο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός  41χρονου ο οποίος είχε συλληφθεί στο Αγρίνιο με δυο συσκευασίες κατεργασμένου λαθραίου καπνού βάρους 570 γραμμαρίων. Το όπλο ανήκε σε έναν 34χρονο και ερευνάται αν ήταν κλεμμένο, αλλά έτσι κι αλλιώς η άδειά του είχε λήξει και κατασχέθηκε. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης