Ιωάννινα: Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να κρύψουν 21 κιλά χασίς

Ιωάννινα: Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να κρύψουν 21 κιλά χασίς

Το φορτίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς πριν τα παραλάβουν οι συνεργάτες τους στην Ελλάδα

Ιωάννινα: Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να κρύψουν 21 κιλά χασίς
Έξω από ένα μικρό χωριό των Ιωαννίνων κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, την Χρυσόδουλη του δήμου Πωγωνίου που δεν έχει περισσότερους από 20 κατοίκους, διάλεξαν οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών για να κρύψουν ένα ακόμη φορτίο με χασίς.

Όμως, για κακή τους τύχη, τους εγχώριους συνεργάτες τους που θα το παραλάμβαναν πρόλαβαν οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και βρήκαν τους τρεις σάκους που περιείχαν επτά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη!

Τα ναρκωτικά, που ήταν συνολικού βάρους 21 κιλών και 50 γραμμαρίων, κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων οι άνδρες της οποίας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των παραληπτών του παράνομου φορτίου.

Κλείσιμο
*** «Ορφανή» ήταν και μια μίνι χασισοφυτεία που βρέθηκε σεμια  περιοχή κοντά στην κοινότητα Άγιος Βλάσιος Παρακαμπυλίων στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για τρία δενδρύλλια κάνναβης, των οποίων ο καλλιεργητής παραμένει άγνωστος και σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης