Άρπαξαν μπαταρίες από υποσταθμό κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα

Άρπαξαν μπαταρίες από υποσταθμό κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα

Οι δράστες συνελήφθησαν κοντά στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας

Άρπαξαν μπαταρίες από υποσταθμό κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα
Δεν πρόλαβαν να το σκάσουν με τη λεία τους οι δυο νεαροί που λεηλάτησαν έναν  υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και άρπαξαν 16 μπαταρίες συνολικής αξίας 3.200 ευρώ! Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τους τσάκωσαν στην ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού στην Εύβοια.

Οι δράστες ηλικίας 30 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν να κινούνται με μοτοσικλέτα και, μόλις είδαν τους αστυνομικούς, πέταξαν τις κλεμμένες μπαταρίες, οι οποίες όμως βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της εταιρείας. Από την προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, προέκυψε ότι είχαν και άγνωστο αριθμό συνεργών τα στοιχεία των οποίων δεν αποκάλυψαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. 

*** Στο κυλικείο ενός σχολείου στη Φλώρινα είχε εισβάλει τον περασμένο Απρίλιο ένας  18χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε ξαφρίσει από την ταμειακή μηχανή όσα χρήματα υπήρχαν, ενώ είχε αρπάξει και διάφορα αναλώσιμα προϊόντα. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του νεαρού, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης