Ηράκλειο: Αναζητούσε αγοραστή για κλεμμένο ποδήλατο!

Ηράκλειο: Αναζητούσε αγοραστή για κλεμμένο ποδήλατο!

Ο ύποπτος πλησίαζε πολίτες και στην πλατεία Ελευθερίας και προσπαθούσε να τους πείσει να αγοράσουν το ιδιαίτερα ακριβό ποδήλατο

Ηράκλειο: Αναζητούσε αγοραστή για κλεμμένο ποδήλατο!
«Όργωσαν» επί ώρες το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αναζητώντας έναν αλλοδαπό που έψαχνε τρόπο να πουλήσει ένα πανάκριβο ποδήλατο –προφανώς κλεμμένο- αλλά εκείνος κατάφερε να εξαφανιστεί με αυτό!

Ο ύποπτος πλησίαζε πολίτες και στην πλατεία Ελευθερίας και προσπαθούσε να τους πείσει να αγοράσουν το ιδιαίτερα ακριβό ποδήλατο μάρκας Merida για μόλις… 100 ευρώ, τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής του αξίας. Κάποιοι οδηγοί ταξί που κατάλαβαν ότι είναι κλεμμένο, προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν ενώ ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ο αλλοδαπός  που ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από ένα τοξικομανή έφυγε βιαστικά.

Λίγο αργότερα, προσπάθησε να βρει αγοραστή στα Λιοντάρια, όπου άλλοι ταξιτζήδες προσπάθησαν να τον καθυστερήσουν έχοντας ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους. Όμως, ο αλλοδαπός κατάλαβε ότι είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία και χάθηκε στα στενά και τους πεζόδρομους της πόλης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης