Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα με το αρσενικό

Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα με το αρσενικό

Πώς δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της - Οι παραλείψεις των εργαστηρίων που στοίχισαν τη ζωή στις δύο γυναίκες

Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα με το αρσενικό
Στις αίθουσες των δικαστηρίων αναμένεται να ξετυλιχθεί το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης με τον λέκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης που δηλητηρίαζε τη σύζυγό του με αρσενικό, μέχρι που τελικά την σκότωσε, ενώ εκείνη νοσηλευόταν.  

Ένα διπλό θρίλερ, αστυνομικό αλλά και ιατροδικαστικό αποκαλύπτεται για τη συγκλονιστική υπόθεση του 43χρονου που κατηγορείται ότι εφαρμόζοντας ένα σατανικό σχέδιο σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο νοσοκομείο που εργαζόταν και την 86χρονη γιαγιά της, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.  

Ο κατηγορούμενος λέκτορας παραπέμφθηκε να δικαστεί για ανθρωποκτονία κατά συρροή και θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα στον Οκτώβριο.  

Κλείσιμο
Η νεαρή γυναίκα ήταν ανιψιά του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη, ενώ όπως αποκαλύπτεται ο 43χρονος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί.  

«Σύμμαχοι» στο σχέδιο του λέκτορα στάθηκαν παραλείψεις των γιατρών αλλά και του εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του ΑΠΘ όπως προκύπτει από τη δικαστική έρευνα και το παραπεμπτικό βούλευμα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος» δύο παραπεμπτικά του νοσοκομείου «Παπανικολάου» δεν ανέφεραν το αρσενικό στα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα οποία προσδιορίζονταν μόνο σε ψευδάργυρο, χαλκό, μόλυβδο και κάδμιο, αν και το αρσενικό είχε αναφερθεί σε φύλλο νοσηλείας. Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο να εντοπιστεί μετά τον θάνατο των δύο γυναικών.



Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του με αρσενικό, αποτυπώνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

«Χορηγούσε σκοπίμως μικρές ποσότητες της ουσίας, ώστε να προκαλεί κατάσταση χρόνιας δηλητηρίασης, η οποία εύκολα θα μπορούσε να εκληφθεί ως ατύχημα που προκλήθηκε από κατανάλωση κοινών τροφίμων και νερού» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο: Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα με το αρσενικό – Ξεκινά η δίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης