Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από σήμερα

Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από σήμερα

Τι θα ισχύσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό 

Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από σήμερα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και με αποκλεισμό λωρίδων έχουν προγραμματιστεί από σήμερα, Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.30 π.μ. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό:

α) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης ? Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από χιλιομετρική θέση 16+00 (τυφλή γέφυρα Παπαδόπουλου) έως χιλιομετρική θέση 17+00, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

Κλείσιμο
β) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).

γ) εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης (οριογραμμών και ενδιάμεσων λωρίδων) του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από κόμβο Βούλγαρη έως κόμβο Ρυσίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

α) για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκτελεστούν οι ασφαλτικές εργασίες στη χιλιομετρική θέση 16+00 της Εθνικής οδού

β) για την Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να εκτελεστούν οι ασφαλτικές εργασίες στο οδικό τμήμα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας 

γ) για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκτελεστούν οι εργασίες διαγράμμισης (από Ρύσιο προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια από Θεσσαλονίκη προς Ρύσιο).
Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα (Δευτέρα 25, ως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017) οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί. 

2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης