Βρήκαν καταζητούμενους για κλοπές σε Κακαβιά και Πάτρα

Βρήκαν καταζητούμενους για κλοπές σε Κακαβιά και Πάτρα

Έναν 32 Αλβανό και έναν 45χρονο Έλληνα - Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης

Βρήκαν καταζητούμενους για κλοπές σε Κακαβιά και Πάτρα
Και ένταλμα σύλληψης και καταδίκη με βαρύτατη ποινή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού που επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την Κακαβιά Ιωαννίνων. Ο διαβατηριακός έλεγχος, όμως έδειξε ότι ήταν καταζητούμενος και συνελήφθη. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου κάλεσαν άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου για να βάλουν χειροπέδες στον αλλοδαπό, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρικάλων για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, ενώ εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης 22 ετών και έξι μηνών. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές Σταυρακίου.

*** Όχι μια και δυο, αλλά τρείς καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή είχε στην «πλάτη» ένας 45χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς του Α΄ τμήματος. Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδίκες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης και το Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης πέντε ετών και οκτώ μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που διέταξε να εκτίσει την ποινή στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης