Βέροια: Τον έψαχναν για να τον συλλάβουν, αλλά συνέχιζε να κλέβει!

Βέροια: Τον έψαχναν για να τον συλλάβουν, αλλά συνέχιζε να κλέβει!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από περιοχή της Θεσσαλονίκης

Βέροια: Τον έψαχναν για να τον συλλάβουν, αλλά συνέχιζε να κλέβει!
Ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βέροιας, σε βάρος ενός 39χρονου Έλληνα που αναζητούνταν από τις αρχές. Όμως, εκείνος όχι μόνο κρυβόταν για να αποφύγει τις χειροπέδες, αλλά και εξακολουθούσε να διαπράττει κλοπές!

Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθη και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από περιοχή της Θεσσαλονίκης! 

Η μηχανή αποδόθηκε στον 57χρονο ιδιοκτήτη της, ενώ ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια για τις προηγούμενες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Κλείσιμο
*** Μια εβδομάδα χάρηκε το μοτοποδήλατο ενός 56χρονου το οποίο είχε κλέψει στις 14 Σεπτεμβρίου, ένας 43χρονος Έλληνας. Όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εξακριβώθηκε ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης