Έπιασαν και τον τρίτο χασισοκαλλιεργητή στο Άργος

Έπιασαν και τον τρίτο χασισοκαλλιεργητή στο Άργος

Είχε στήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε δασική έκταση που ανήκει στον Δήμο Άργους- Μυκηνών

 Ροδόπη: Αποφυλακίστηκε και συνέχισε να ξηλώνει μετασχηματιστές!
Ένας 24ωρο μετά τους δυο συνεργούς του ηλικίας 49 και 57 χρόνων, μαζί με τους οποίους είχε στήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία σε δασική έκταση που ανήκει στον Δήμο Άργους- Μυκηνών, συνελήφθη με επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας και ο τρίτος καλλιεργητής.

Πρόκειται για τον 35χρονο Έλληνα που αναζητούνταν από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα συνολικά 57 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 2,30 μέτρων, όπου βρέθηκαν και διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, είχαν ταυτοποιήσει και τους τρεις δράστες. 

Σε έρευνες που είχαν γίνει στα σπίτια των καλλιεργητών και σε ένα όχημα της ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113 γραμμαρίων. Και ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 18χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 43,5 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών αλλά δεν διέθετε σχετική συνταγή γιατρού. Όλα κατασχέθηκαν και η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης