Πρέβεζα: Μετέφερε με το Ι.Χ. του 42 κιλά χασίς

Πρέβεζα: Μετέφερε με το Ι.Χ. του 42 κιλά χασίς

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Πρέβεζα: Μετέφερε με το Ι.Χ. του 42 κιλά χασίς
Με όλη του την άνεση οδηγούσε ένας Έλληνας το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην περιοχή Λαδοχώρι της Θεσπρωτίας, αλλά «πάγωσε» όταν είδε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στο 92ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 κιλών και 730 γραμμαρίων που μετέφερε ο 37χρονος, μαζί με μια μία συσκευασία με χασίς βάρους 17,8 γραμμαρίων και ένα κινητό που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε έναν 49χρονο
σε περιοχή του Δήμου Σητείας,
Κλείσιμο
αποκάλυψε τις συσκευασίες με τα συνολικά 51,85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε μαζί του. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης