Πέντε συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά

Πέντε συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά

Όλα τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίας, ενώ τα λαθραία ποτά και καύσιμα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Προμαχώνα

Πέντε συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά
Υπερωρίες κάνουν τα αστυνομικά κλιμάκια για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα. Μέσα σε ένα 24ωρο, άλλα πέντε άτομα συνελήφθησαν να έχουν εισάγει λαθραία καύσιμα και αλκοολούχα ποτά από την Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων ένας 44χρονος Έλληνας που είχε κρυμμένα στο φορτηγό που οδηγούσε δοχεία με 60 λίτρα βενζίνης και 25 λίτρα πετρελαίου, ένας 42χρονος Έλληνας οδηγός φορτηγού που μετέφερε δοχεία με 80 λίτρα βενζίνης, μια 49χρονη Ελληνίδα στο αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκαν δοχεία με 50 λίτρα βενζίνης, ένας 68χρονος Βούλγαρος που είχε στο αυτοκίνητό του 15 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών και μια 47χρονη που μετέφερε 13 φιάλες αλκοολούχων ποτών με το αυτοκίνητό της!

Όλα τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίας, ενώ τα λαθραία ποτά και καύσιμα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Προμαχώνα για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης