Γιάννενα: Έπιασαν φυγόποινη που είχε αρπάξει μωρό από μαιευτήριο

Γιάννενα: Έπιασαν φυγόποινη που είχε αρπάξει μωρό από μαιευτήριο

Το 2010 είχε αρπάξει ένα νεογέννητο από το μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου», μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι της στο Αιγάλεω

Γιάννενα: Έπιασαν φυγόποινη που είχε αρπάξει μωρό από μαιευτήριο
Επτάμισι χρόνια μετά τη σύλληψή της για την αρπαγή ενός νεογέννητου κοριτσιού μέσα από το μαιευτήριο «Έλενα» με πλαστά παραστατικά, η 45χρονη -σήμερα- πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή αλλά δεν την είχε εκτίσει, συνελήφθη στα Ιωάννινα όπου κρυβόταν.

Η δράστιδα είχε αναστατώσει μια οικογένεια στις 18 Φεβρουαρίου 2010, όταν άρπαξε το βρέφος από το μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου», μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι της στο Αιγάλεω. Όμως, μια γειτόνισσα που πρόσεχε τα παιδιά της από προηγούμενους γάμους, δέκα και 10 και 4 χρόνων τότε- άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η 38χρονη -τότε- γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε αποβάλει αλλά συνέχιζε να παριστάνει την έγκυο στο σύντροφό της και άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι από το καλαθάκι όπου κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του, με σκοπό να του το παρουσιάσει ως δικό τους! Σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφία.

Κλείσιμο
Η 45χρονη είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και έξι μηνών, αλλά δεν την είχε εκτίσει, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση Βουλεύματος σε βάρος της από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο εκκρεμούσε όπως και η καταδικαστική απόφαση. Μετά την σύλληψή της στα Ιωάννινα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που διέταξε τον εγκλεισμό της στην φυλακή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης