Βόλος: Συγγενής 85χρονης έδωσε το κλειδί σ΄αυτούς που την λήστεψαν!

Βόλος: Συγγενής 85χρονης έδωσε το κλειδί σ΄αυτούς που την λήστεψαν!

Έχουν συλληφθεί δύο 22χρονοι και ο 30χρονος συνεργός τους - Σε βάρος της συγγενούς του θύματος σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε ληστεία

Βόλος: Συγγενής 85χρονης έδωσε το κλειδί σ΄αυτούς που την λήστεψαν!
Πλήρη ανατροπή στη ληστεία της 85χρονης από τρεις νεαρούς Έλληνες μέσα στο σπίτι της στο Βόλο
έφερε η προανάκριση, που αποκάλυψε ότι οι δράστες είχαν μπει στο κτίριο με κλειδί που τους είχε δώσει μια γυναίκα, η οποία έχει σχέση με έναν από αυτούς και είναι... συγγενής της ηλικιωμένης!

Οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι η συγγενής είχε δώσει το αντικλείδι στον γνωστό της γνωρίζοντας ότι θα ληστέψει την ανυπεράσπιστη γριούλα! Οι δύο 22χρονοι και ο 30χρονος συνεργός τους πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι της 85χρονης και άνοιξαν την πόρτα με το κλειδί. Την ξύπνησαν χαστουκίζοντάς την και την εξανάγκασαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Αφού άρπαξαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο φύλαγε 1.100 ευρώ, οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Ωστόσο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη ληστεία. Στην κατοχή τους και στα σπίτια τους βρέθηκαν το κλειδί και μέρος του κλεμμένου ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην 85χρονη, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο και τρία κινητά, μαζί με 20,74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στο σπίτι του ο 22χρονος. Σε βάρος της συγγενούς του θύματος σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε ληστεία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης