Συνελήφθη ένας Αλβανός για την τεράστια χασισοφυτεία που βρέθηκε στη Λακωνία

Συνελήφθη ένας Αλβανός για την τεράστια χασισοφυτεία που βρέθηκε στη Λακωνία

Στο σπίτι του βρέθηκαν 40,22 γραμμάρια κάνναβης, ένα μονόκαννο όπλο replica και αντικείμενα για την καλλιέργεια

Συνελήφθη ένας Αλβανός για την τεράστια χασισοφυτεία που βρέθηκε στη Λακωνία
Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τους καλλιεργητές της τεράστιας τριπλής χασισοφυτείας με τα 1.254 δενδρύλλια που βρέθηκε στη Λακωνία, μετά την σύλληψη ενός 43χρονου Αλβανού του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν ως καλλιεργητή της μιας από αυτές στην περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης, των τμημάτων Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα και της Ο.Π.Κ.Ε. διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός μαζί με άγνωστους συνεργούς του καλλιεργούσε τουλάχιστον τη μια φυτεία με τα 200 δενδρύλλια ύψους δυο ως 2,20 μέτρων έξω από την κοινότητα Πλάτανος. Στο σπίτι του βρέθηκαν 40,22 γραμμάρια κάνναβης, ένα μονόκαννο όπλο replica και αντικείμενα για την καλλιέργεια κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Στην ίδια περιοχή του Πλάτανου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα 745 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου από έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μέσα στο δάσος και εκτιμούν ότι οι καλλιεργητές είναι τα ίδια πρόσωπα με αυτά της πρώτης φυτείας. Σε έναν, ακόμη, χώρο στο Σκαμνάκι του Δήμου Ανατολικής Μάνης είχαν κατάσχει και άλλα  309 χασισόδεντρα ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου που εξετάζουν αν είχαν καλλιεργηθεί από άλλους. Απαντήσεις ίσως δώσουν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό από τον εξοπλισμό των φυτειών που εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης