Πάτρα: Αλλοδαπή είχε άδειο καλάθι, αλλά γεμάτη την τσάντα της σε σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Αλλοδαπή είχε άδειο καλάθι, αλλά γεμάτη την τσάντα της σε σούπερ μάρκετ

Η 35χρονη Τυνήσια θέλησε να «ψωνίσει» δίχως χρήματα, αλλά την αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας

Πάτρα: Αλλοδαπή είχε άδειο καλάθι, αλλά γεμάτη την τσάντα της σε σούπερ μάρκετ
Με ένα άδειο καλάθι προσπάθησε να περάσει μπροστά από τα ταμεία ενός σούπερ μάρκετ στην Πάτρα μια γυναίκα από την Τυνησία, δείχνοντας ότι δεν είχε ψωνίσει κάτι. Η ατομική της τσάντα, όμως, κόντευε να… εκραγεί από τα εμπορεύματα που είχε κρύψει!

Το μάτι του υπεύθυνου ασφαλείας του καταστήματος «έκοβε» και έσπευσε να ακινητοποιήσει την 35χρονη αλλοδαπή, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία. Στο πολυκατάστημα έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι άδειασαν την τσάντα της Τυνήσιας και βρήκαν μέσα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 91 ευρώ! Η 35χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενη για κλοπή.

*** Ως πελάτες μπήκαν σε ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας δυο Έλληνες, ένας 49χρονος και μία 51χρονη. Ενώ, όμως, ο άνδρας κρατούσε απασχολημένο τον ιδιοκτήτη, η γυναίκα «σούφρωσε» 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή! Οι δράστες έφυγαν, αλλά όταν ο επιχειρηματίας ανακάλυψε την κλοπή, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας οι οποίοι τους συνέλαβαν λίγο αργότερα και βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο ποσό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης