Φιλιατρά: Είδε τον διαρρήκτη, κάλεσε την αστυνομία, αλλά τον έσωσαν οι γείτονες

Φιλιατρά: Είδε τον διαρρήκτη, κάλεσε την αστυνομία, αλλά τον έσωσαν οι γείτονες

Ο άνδρας είχε πάει στην περιοχή για διακοπές από την Αθήνα - Η κλήση στο 100 κατέληξε στο τμήμα της Καλαμάτας, απ' όπου ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει βραδινή περιπολία στα Φιλιατρά

Φιλιατρά: Είδε τον διαρρήκτη, κάλεσε την αστυνομία, αλλά τον έσωσαν οι γείτονες
Ευτυχώς που είχε… γείτονες ένας κάτοικος Αθήνας που πήγε για διακοπές στα Φιλιατρά, γιατί Αστυνομία δεν υπάρχει στην περιοχή! Οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τον διαρρήκτη που προσπαθούσε να τρυπώσει στο σπίτι του και τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τα σχέδιά του.

Το θύμα ξύπνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου από έναν θόρυβο στο σπίτι του στην κοινότητα Άγιος Αθανάσιος και αμέσως κάλεσε το 100. Όμως, η κλήση πήγε στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στην… Καλαμάτα, όπου τον ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει βραδινή περιπολία στα Φιλιατρά και του συνέστησαν να ανάψει όλα τα φώτα και να μην βγει από το σπίτι! Και ενώ ο άνθρωπος αναρωτιόταν τι έπρεπε να κάνει αν έβλεπε μπροστά του τον διαρρήκτη, ανέλαβαν… δράση οι γείτονες που τον είδαν και τον έτρεψαν σε φυγή φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια!

Το περιστατικό συνέπεσε με την συμπλήρωση ενός έτους από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο καταργήθηκαν αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου και συγχωνεύθηκαν με το τμήμα Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία. Από τότε, όμως, εξαφανίστηκαν και οι… αστυνομικοί από την περιοχή!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης