Ρόδος: Συνελήφθη φυγόποινος με ναρκωτικά

Ρόδος: Συνελήφθη φυγόποινος με ναρκωτικά

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του πέρασαν χειροπέδες επειδή είχε στις τσέπες του 61 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών

Ρόδος: Συνελήφθη φυγόποινος με ναρκωτικά
Για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών είχε καταδικαστεί ένας 46χρονος Έλληνας με  απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στην πόλη της Ρόδου και μάλιστα έχοντας πάνω του... ναρκωτικά!

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του πέρασαν χειροπέδες επειδή είχε στις τσέπες του 61 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους, εκκρεμούσε σε βάρος μιας 37χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
 
Κλείσιμο
*** Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 30χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών, από τις ελληνικές δικαστικές αρχές. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης