Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών βρέθηκαν συσκευασίες με κατεργασμένο καπνό συνολικού βάρους 940 γραμμάριων, ο οποίος κατασχέθηκε καθώς δεν έφερε ταινία του φόρου κατανάλωσης

Κιλκίς: Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραία τσιγάρα
Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε δυο Αλβανούς ηλικίας 25 και 42 χρόνων τους οποίους θεώρησαν υπόπτους στην Καστοριά, έβγαλε «λαγό» καθώς αποδείχθηκε ότι και μη νόμιμοι μετανάστες ήταν και λαθραίο καπνό μετέφεραν.

Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών βρέθηκαν συσκευασίες με κατεργασμένο καπνό συνολικού βάρους 940 γραμμάριων, ο οποίος κατασχέθηκε καθώς δεν έφερε ταινία του φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν ο τόπος προέλευσής του. Ο αφορολόγητος καπνός εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του Δημοσίου και οι Αλβανοί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη είσοδο στη χώρα.

***  Ξαφνική έρευνα στο σπίτι ενός 64χρονου Έλληνα στη Δράμα έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν όταν εντόπισαν τα 175 πακέτα τσιγάρων που είχε στην κατοχή του και δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης