Κιλκίς: Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραία τσιγάρα

Κιλκίς: Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραία τσιγάρα

Οι πληροφορίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατέληξαν σε  συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., κατά την διάρκεια της οποίας έγινε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου

Κιλκίς: Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραία τσιγάρα
Όποια παρανομία μπορούσε να κάνει για να βγάλει κέρδος, την έκανε ένας 47χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε μια όχι και ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία, αλλά και διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό στην περιοχή του Κιλκίς!

Οι πληροφορίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατέληξαν σε  συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., κατά την διάρκεια της οποίας έγινε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων στην αυλή του σπιτιού του. Σε μια αποθήκη του σπιτιού βρέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 142 γραμμαρίων.

Εκτός από αυτά, στα δωμάτια του σπιτιού εντοπίστηκαν 180 λαθραία πακέτα τσιγάρων και δέκα λαθραία πακέτα καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο 47χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κιλκίς του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης