Ξάνθη: Αμετανόητος δράστης έκλεψε ξανά μοτοσικλέτα

Ξάνθη: Αμετανόητος δράστης έκλεψε ξανά μοτοσικλέτα

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, η κλοπή μιας μοτοσικλέτας τα ξημερώματα του Σαββάτου από την πόλη της Ξάνθης εξιχνιάστηκε λίγη ώρα αργότερα, καθώς ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος ήταν και ο δράστης!

Ξάνθη: Αμετανόητος δράστης έκλεψε ξανά μοτοσικλέτα
Μανία με τα… ξένα δίκυκλα είχε ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές μοτοσικλετών. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έβαλε μυαλό γιατί συνελήφθη για μια ακόμη φορά στην Ξάνθη για τον ίδιο λόγο!

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, η κλοπή μιας μοτοσικλέτας τα ξημερώματα του Σαββάτου από την πόλη της Ξάνθης εξιχνιάστηκε λίγη ώρα αργότερα, καθώς ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος ήταν και ο δράστης! Λόγω του παρελθόντος του, οι αστυνομικοί αναζήτησαν πρώτα τον 36χρονο και βρήκαν στην κατοχή την κλεμμένη μοτοσικλέτα! Η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και ο δράστης πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Στα 72 του χρόνια ήθελε… ποδήλατο και μάλιστα κλεμμένο, ένας Βούλγαρος που άρπαξε αυτό ενός 38χρονου από την αυλή του σπιτιού του στην Καστοριά! Ένας αστυνομικός της Ασφάλειας που τον είδε να το μεταφέρει, υποψιάστηκε ότι ήταν προϊόν κλοπής και τον συνέλαβε. Το ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο 73χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης