Κοζάνη: Γυναίκες και παιδί ξάφριζαν πεζούς και μαγαζιά

Κοζάνη: Γυναίκες και παιδί ξάφριζαν πεζούς και μαγαζιά

Στην τοπική Αστυνομία σήμανε συναγερμός το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες από τρεις πολίτες από τους οποίους η συμμορία είχε αρπάξει συνολικά 250 ευρώ

Κοζάνη: Γυναίκες και παιδί ξάφριζαν πεζούς και μαγαζιά
Ένα ανήλικο παιδί έπαιζε το ρόλο «δολώματος» για να αποσπά την προσοχή και να δίνει την ευκαιρία σε ένα «δίδυμο» γυναικών να ξαφρίζουν χρήματα από ιδιώτες και προϊόντα από καταστήματα σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας! Στη συνέχεια, τους φυγάδευε ένας άνδρας συνεργός τους με αυτοκίνητο.

Στην τοπική Αστυνομία σήμανε συναγερμός το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες από τρεις πολίτες από τους οποίους η συμμορία είχε αρπάξει συνολικά 250 ευρώ, έναν ακόμη από τον οποίο αποπειράθηκαν να «βουτήξουν» προσωπικά του αντικείμενα και ένα εμπορικό κατάστημα από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα είδης.

Οι περιγραφές ανέφεραν ότι οι δυο γυναίκες και το παιδί διέφυγαν με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου και χρώματος που οδηγούσε ένας άνδρας. Το όχημα εντόπισαν αστυνομικοί του Μικτού Συνεργείου Ελέγχου Πολυμύλου και επιχείρησαν να το ελέγξουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Όμως, ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Βέροιας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ο 30χρονος οδηγός του διέφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας μέσα τους επιβάτες!

Κλείσιμο
Οι δυο γυναίκες ηλικίας 36 και 46 χρόνων και ο ανήλικος συνελήφθησαν και σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Η Ασφάλεια, που αναζητά τον 30χρονο, κατέσχεσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με 150 ευρώ και τα κλεμμένα προϊόντα και αν οι δράστες έχουν διαπράξει παρόμοιες κλοπές και σε άλλες  περιοχές.

*** Μια 19χρονη Ελληνίδα πήγε παριστάνοντας την πελάτισσα στο κατάστημα ενός 30χρονου στην Βέροια, αλλά όταν διαπίστωσε πως δεν την παρακολουθούσε κάποιος, «βούτηξε» 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και την τσάντα του ιδιοκτήτη που είχε μέσα 600 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και έγινε καπνός! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας, αλλά η νεαρή «μακρυχέρα» δεν εντοπίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης