Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν εμπορεύματα από μαγαζιά

Πιερία: Αλβανίδες έκλεψαν εμπορεύματα από μαγαζιά

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας... 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν

Χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού στην Εύβοια
Κυριολεκτικά... αχόρταγες ήταν οι δυο Αλβανίδες που μπήκαν διαδοχικά σε δυο καταστήματα σε περιοχή της Πιερίας παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά κατάφεραν να «σηκώσουν» πλήθος εμπορευμάτων μεγάλης αξίας και να διαφύγουν! Για τη μια από αυτές, όμως, ήρθαν σύντομα οι χειροπέδες.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου που ενημερώθηκαν από τα δυο μαγαζιά ότι οι αλλοδαπές «πελάτισσες» είχαν ξαφρίσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας... 864 ευρώ (!), ανακάλυψαν μέσα σε λίγες ώρες τα ίχνη της μιας και κατάφεραν να τη συλλάβουν. Πρόκειται για μια 27χρονη που είχε στην κατοχή της όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στα μαγαζιά και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Οι αστυνομικοί αναζητούν και την 45χρονη ομοεθνή συνεργό της που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

*** Άλλη μια «μακρυχέρα», Ελληνίδα αυτή τη φορά, μπήκε ως πελάτισσα σε ένα κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών στην Βέροια , αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 60χρονος ιδιοκτήτης δεν την πήρε είδηση και ξάφρισε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Όμως, ο επιχειρηματίας την είδε να φεύγει, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η 19χρονη δράστιδα συνελήφθη λίγο αργότερα, αλλά στην κατοχή της βρέθηκαν μόνο 50 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η νεαρή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης