Αίγιο: Στο λιοστάσι του θα συσκεύαζε ενάμισι κιλό χασίς

Αίγιο: Στο λιοστάσι του θα συσκεύαζε ενάμισι κιλό χασίς

Το χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» για να κρύβει και να συσκευάζει τα ναρκωτικά που διακινούσε

Αίγιο: Στο λιοστάσι του θα συσκεύαζε ενάμισι κιλό χασίς
Με μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας πήγαινε στο λιοστάσι του στο Αίγιο, το οποίο ήταν πια εγκαταλελειμμένο αλλά το χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» για να κρύβει και να συσκευάζει τα ναρκωτικά που διακινούσε, ένας 35χρονος που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγιαλείας είχαν ενημερωθεί ότι συνέχιζε την παράνομη δραστηριότητά του και τον περίμεναν κρυμμένοι στο αγρόκτημά του. Μόλις εμφανίστηκε, τον ακινητοποίησαν, τους έβαλαν χειροπέδες και έκαναν έρευνα σε ένα σακίδιο που είχε κρεμασμένο στην πλάτη του, στο οποίο βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και οκτώ γραμμαρίων, άλλη μια με 418 γραμμάρια του ίδιου ναρκωτικού και δυο πλαστικά σακουλάκια στα οποία σκόπευε να τα συσκευάσει.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν δυο κινητά τα οποία χρησιμοποιούσε για επικοινωνεί με την πελατεία του και η μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης