Διακινούσε στη Σίφνο υδροπονική κάνναβη από την Αθήνα

Διακινούσε στη Σίφνο υδροπονική κάνναβη από την Αθήνα

Ένας 24χρονος καλλιεργούσε ο ίδιος τα ναρκωτικά σε ειδικές εγκαταστάσεις στα δυο σπίτια του στην Αθήνα και τα «έσπρωχνε» σε χρήστες στη Σίφνο

Διακινούσε στη Σίφνο υδροπονική κάνναβη από την Αθήνα
Διπλή δραστηριότητα στην παραγωγή και την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων υδροπονικής κάνναβης είχε αναπτύξει ένας 24χρονος, που καλλιεργούσε τα ναρκωτικά σε ειδικές εγκαταστάσεις στα δυο σπίτια του στην Αθήνα και τα «έσπρωχνε» σε χρήστες στη Σίφνο όπου διατηρεί εξοχικό και μάλιστα με αρκετά κέρδη!

Όταν ο νεαρός Έλληνας υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού, βρέθηκαν στην κατοχή του 27,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλα  12,4 γραμμάρια μαζί με δυο νεαρά χασισόδεντρα ύψους 0,11 και 0,16 εκατοστών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Στο εξοχικό του στο νησί, όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 190 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 4.360 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών. 

Ο 24χρονος συνελήφθη και εστάλη σήμα στην Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής να κάνει έρευνες στις δυο κατοικίες του στην Αθήνα. Και στις δυο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, με συσκευές εξαερισμού, θερμότητας και ποτίσματος, στα οποία καλλιεργούσε  μέσα σε γλάστρες 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,25 ως 0,55 εκατοστών! Εκτός από αυτά,  κατασχέθηκαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο κιλών και 160 γραμμαρίων! Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης