Νέες συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά στον Προμαχώνα

Νέες συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά στον Προμαχώνα

Όλα τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο ενώ κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίας και τα οχήματα των συλληφθέντων

Νέες συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά στον Προμαχώνα
Μπόλικη δουλειά είχαν πάλι οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, της Ασφάλειας Σερρών και του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν μέσα σε ένα 24ωρο τρεις Βουλγάρους και έναν Έλληνα για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων προϊόντων.  

Αρχικά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 59χρονου Βούλγαρου, ο οποίος είχε εισάγει από την πατρίδα του κρυμμένο στο όχημα που επέβαινε ένα δοχείο με 30 λίτρα πετρελαίου, χωρίς να το δηλώσει κατά την είσοδό του στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα,  συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του που μετέφερε με το όχημα που οδηγούσε άλλα τέσσερα δοχεία με 34 λίτρα πετρελαίου. 

Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 44χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε, όπου βρέθηκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τα οποία δεν είχε καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Την ίδια τύχη είχε και ένας 23χρονος  Βούλγαρος, που μετέφερε δοχεία με συνολικά 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού με το αυτοκίνητό του.  

Κλείσιμο
Όλα τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίας και τα οχήματα των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης