«Θηλυκή» επιδρομή σε οχήματα στο νοσοκομείο του Πύργου

«Θηλυκή» επιδρομή σε οχήματα στο νοσοκομείο του Πύργου

Οι δυο γυναίκες ηλικίας 21 και 25 χρόνων και ο 20χρονος συνεργός τους δεν κατάφεραν να διαφύγουν

«Θηλυκή» επιδρομή σε οχήματα στο νοσοκομείο του Πύργου
«Άρωμα» γυναίκας είχε η τριμελής σπείρα που διέρρηξε πέντε οχήματα μέσα σε λίγες ώρες, κυρίως στον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου του Πύργου! Όμως, οι δυο γυναίκες ηλικίας 21 και 25 χρόνων και ο 20χρονος συνεργός τους δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι τρεις νεαροί δράστες διέρρηξαν αρχικά το όχημα ενός 61χρονου Γαστούνη και πήγαν με αυτό στο νοσοκομείο, όπου το εγκατέλειψαν στο πάρκινγκ των επειγόντων και έπεσαν με τα μούτρα στη... δουλειά! Στον ίδιο χώρο, παραβίασαν τρία αυτοκίνητα από τα οποία άρπαξαν ένα πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και ένα πολυεργαλείο, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν και το αυτοκίνητο μιας 44χρονης έξω από τις εργατικές κατοικίες της πόλης.

Εκεί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν ειδοποιηθεί για την δράση τους και στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκε το πολυεργαλείο που είχαν κλέψει. Οι τρεις νεαροί οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν κρύψει το κλεμμένο πορτοφόλι και στο σημείο όπου είχαν εγκαταλείψει το κλεμμένο όχημα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Εκείνος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή τους ως σήμερα που θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης