Δολιοφθορά με βαριοπούλα σε καφετέρια στα Χανιά

Δολιοφθορά με βαριοπούλα σε καφετέρια στα Χανιά

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, δράστες ήταν δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες

Δολιοφθορά με βαριοπούλα σε καφετέρια στα Χανιά
Σε κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στρέφουν τις ερευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι διερευνούν την δολιοφθορά που προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μια καφετέρια που λειτουργεί στο Κουμ Καπί στα Χανιά.

Οι ιδιοκτήτες έμειναν άναυδοι το πρωί, όταν πήγαν να ανοίξουν το κατάστημά τους και βρήκαν την τζαμαρία διάτρητη σε πάρα πολλά σημεία! Αρχικά, υπέθεσαν ότι κάποιοι είχαν πυροβολήσει την βιτρίνα της καφετέριας και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν επιτόπια έρευνα, διαπίστωσαν ότι οι τρύπες στην τζαμαρία δεν είχαν προκληθεί από σφαίρες, αλλά από χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα βαριοπούλα!

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, η δολιοφθορά έγινε λίγο πριν από τις 6.00  τα ξημερώματα, από δυο άγνωστους άνδρες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για “μπράβους” κυκλώματος εκβιαστών που θέλουν νε απιβάλουν την παροχή “προστασίας” στα μαγαζιά της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης