Αγρότης χτύπησε κοινοτάρχη για το νερό

Αγρότης χτύπησε κοινοτάρχη για το νερό

Ο 74χρονος ήταν ανένδοτος και τελικά χτύπησε τον 44χρονο κοινοτάρχη τραυματίζοντάς τον, όταν εκείνος τον απείλησε ότι θα ενημερώσει τον αγροφύλακα πως δεν πειθαρχεί στο πρόγραμμα ποτίσματος

Αγρότης χτύπησε κοινοτάρχη για το νερό
Στο νοσοκομείο κατέληξε ο κοινοτάρχης ενός χωριού στα ορεινά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και γροθιές από έναν 74χρονο αγρότη όταν προσπάθησε να μεσολαβήσει στην διένεξή του με τον υδρονομέα της περιοχής!

Ο ηλικιωμένος επέμενε να παρακάμψει το πρόγραμμα και να ποτίσει το χωράφι του, παρ’ όλο που δεν ήταν η σειρά του στο πρόγραμμα που εκπονείται για όλους τους καλλιεργητές. Ο πρόεδρος προσπάθησε να τον κάνει να καταλάβει ότι, αν παραβίαζε την προκαθορισμένη σειρά, κάποιος άλλος αγρότης θα έπαιρνε μειωμένη ποσότητα νερού κι αυτό θα είχε νομικές κυρώσεις.

Όμως, ο 74χρονος ήταν ανένδοτος και τελικά χτύπησε τον 44χρονο κοινοτάρχη τραυματίζοντάς τον, όταν εκείνος τον απείλησε ότι θα ενημερώσει τον αγροφύλακα πως δεν πειθαρχεί στο πρόγραμμα ποτίσματος. Ο τραυματίας κατέθεσε στην Αστυνομία μήνυση για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του 74χρονου «νταή», ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης