Με ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού

Με ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού

Ο καπνός κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Με ποδήλατο μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίου καπνού
Ο έλεγχος που έγινε μεσημέρι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο ποδήλατο ενός 41χρονου στο 100ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου της Κατούνας, αποκάλυψε ότι μετέφερε μια συσκευασία με κομμένο αδασμολόγητο καπνό βάρους 3,5 κιλών. 

Ο καπνός κατασχέθηκε και εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατηγορείται και ένας 60χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πύδνας σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού, οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για έλεγχο σε περιοχή της Πιερίας. Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης