Πάτρα: Τσάκωσαν έμπορο ναρκωτικών με βαριά ποινή

Πάτρα: Τσάκωσαν έμπορο ναρκωτικών με βαριά ποινή

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας ανακάλυψαν τα ίχνη του και τα ξημερώματα της Κυριακής έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου κρυβόταν

Πάτρα: Τσάκωσαν έμπορο ναρκωτικών με βαριά ποινή
Κρησφύγετο στην Αμαλιάδα είχε βρει ένας 48χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας ανακάλυψαν τα ίχνη του και τα ξημερώματα της Κυριακής έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου κρυβόταν. Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, η οποία έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση και να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Μαζί με το… ανήλικο παιδί της έκλεβε μια 49χρονη, που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών, αλλά είχε εξαφανιστεί! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που της έκαναν έλεγχο στο Μεσολόγγι, διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου για κλοπή, απλή συνέργεια σε απόπειρα κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και την προσήγαν στον εισαγγελέα.

Κλείσιμο
Φυγόποινος ήταν και ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία. Ο δράστης, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, συνελήφθη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης