Τύρναβος: Έξι χρόνια στη φυλακή για 23 κλοπές

Τύρναβος: Έξι χρόνια στη φυλακή για 23 κλοπές

Οι κλοπές είχαν γίνει από τον Αύγουστο του 2016 και μετά και οι δράστες είχαν αρπάξει πλήθος από μπαταρίες οχημάτων, ηλεκτρικά εργαλεία, αλυσοπρίονο, διάφορα εξαρτήματα και τρία δίκυκλα

Τύρναβος: Έξι χρόνια στη φυλακή για 23 κλοπές
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε δυο χρήστες ναρκωτικών οι οποίοι ρήμαζαν επί τρεις μήνες την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, όπου είχαν διαπράξει συνολικά 23 κλοπές από επιχειρήσεις, αποθήκες, οχήματα και γεωργικά μηχανήματα.

Οι κλοπές είχαν γίνει από τον Αύγουστο του 2016 και μετά και οι δράστες είχαν αρπάξει πλήθος από μπαταρίες οχημάτων, ηλεκτρικά εργαλεία, αλυσοπρίονο, διάφορα εξαρτήματα και τρία δίκυκλα. Μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως έκαναν τις κλοπές για να εξασφαλίσουν τη δόση τους. Όμως, κρίθηκαν ένοχοι για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης έξι ετών ο καθένας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης