Πάτρα: 61χρονη πούλησε το αυτοκίνητό της σε άγνωστο, χωρίς όμως να πληρωθεί!

Πάτρα: 61χρονη πούλησε το αυτοκίνητό της σε άγνωστο, χωρίς όμως να πληρωθεί!

Είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση του οχήματος έναντι 5.200 ευρώ

Πάτρα: 61χρονη πούλησε το αυτοκίνητό της σε άγνωστο, χωρίς όμως να πληρωθεί!
Όλα καλά πήγαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο αγοραστή του αυτοκινήτου της μια 61χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση του οχήματος έναντι 5.200 ευρώ.

Αυτό, τουλάχιστον, πίστευε η ίδια όταν συμφώνησαν στην τιμή και του παρέδωσε το αυτοκίνητο την περασμένη Τρίτη. Όσο, όμως, περνούσαν οι ημέρες και ο «αγοραστής» δεν κατέβαλε το αντίτιμο, άρχισαν να τη ζώνουν τα φίδια! Τελικά, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να καταγγείλει πως ούτε χρήματα πήρε, ούτε της έχει επιστρέψει το αυτοκίνητο, αλλά δεν γνώριζε τα… στοιχεία του! Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου και η προανάκριση για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Θύμα παρόμοιας απάτης, που όμως εξιχνιάστηκε, έπεσε και ένας 40χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων, που είδε μια ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση ενός κινητού έναντι 200 ευρώ και τηλεφώνησε στον «πωλητή». Εκείνος τον έπεισε να καταθέσει τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, αλλά μόλις το έκανε διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. 

Κλείσιμο
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πύλης διαπίστωσαν ότι δικαιούχος του λογαριασμού είναι μια 29χρονη και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος της και σε βάρος του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης