Αμφιλοχία: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι τους

Αμφιλοχία: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι τους

Ασκήθηκε δίωξη εναντίον τους για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Αμφιλοχία: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι τους
Υπόπτους για κατοχή χασίς θεωρούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έναν 69χρονο και το γιο του και τους περίμεναν να βγουν από το σπίτι τους στην Αμφιλοχία για να τους συλλάβουν. Αντί για ναρκωτικά, όμως, βρήκαν… όπλα!

Αρχικά, πατέρας και γιος συνελήφθησαν γιατί ο δεύτερος είχε στην τσέπη του μια σακούλα με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης. Στις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι τους και σε μια αποθήκη της αγροικίας του 69χρονου, όμως, βρέθηκαν μια… κουμπούρα, δυο πολεμικά τυφέκια παλαιού τύπου, ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στο Παναιτώλιο, πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια και τράπηκε σε φυγή ένας 35χρονος Έλληνας. Όμως, τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ το πιστόλι εστάλη βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης