Εισαγγελική έρευνα για τους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους

Εισαγγελική έρευνα για τους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους

Με στόχο να διαπιστωθεί αν διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα τα οποία συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος από τη συσσώρευση των απορριμμάτων

Εισαγγελική έρευνα για τους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος για τους τόνους σκουπιδιών
που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους της Αθήνας και τα οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν μια άκρως επικίνδυνη συνθήκη για τη δημόσια υγεία.

Αντικείμενο της έρευνας που διέταξε ο κ. Ζαγοραίος είναι να διαπιστωθεί αν διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα τα οποία συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος από τη συσσώρευση των απορριμμάτων. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας κ. Δ. Γκύζης,  ο οποίος αναμένεται να καλέσει και τους πρώτους μάρτυρες σε κατάθεση.

Κλείσιμο
Η εισαγγελική παρέμβαση έρχεται τη στιγμή που η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον ως την Πέμπτη
, ενώ η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχει διαχωρίσει τη θέση της αποφασίζοντας την αναστολή των κινητοποιήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός απορριμματοφόρων θα επιστρέψει στους δρόμους για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης